Joined: Sat Jan 11, 2003 1:36 pm Posts: 3535 Location: Greece
Ελα να και το πρωτο μας ελληνικο τοπικ η καλυτερα θεμα!!!λοιπον μονο ελληνικους χαρακτηρες ετσι ;να μην χαλασουμε την εικονα!!!! λοιπον τι λετε παιδια, θα ερθει ξανα η Μελανι (πω πω αστειο ειναι να γραφεται στα ελληνικα το ονομα της!!!) στην Ελλαδα;αντε να δω αποψεις περιμενω ανταποκριση,μη με φτυσετε!!!!
Last edited by joanp on Mon Aug 22, 2005 12:27 pm, edited 9 times in total.
Ρε Ιωάννα... Γιατί δε βάζεις τόνους? Εγώ θέλω να ξαναέρθει στην Ελλάδα γιατί δεν είχα την τύχη να παρεβρεθώ στο Μπούντα Μπάρ... Ατυχία ρε πούστη μου.... Τέλος Πάντων... Μερικοί πρέπει όλοι οι Έλληνες του φόρουμ να ανταποκριθούν σε αυτό το θέμα... Γιατί αλλιώς.. ΚΑΗΚΑΤΕ!!! πώπώ.. ο έρωτας με χτύπησε στο κεφάλι... ... λοιπόν μου πάνε τα γυαλιά μιλάμε... γάντι μου έρχονται!!
γιατι βαριεμαιιι ! ρε ντεβιντ μηπως εχεις μπερδευτει λιγακι; Η Μελανι ηταν στο ΟΑΚΑ,η Εμμα ηταν στο Μπουντα μπαρ!!! Παντως εγω πηγα και στα δυο.Καλα ειχε φαση η Εμμα γιατι της αρεσαν κατι μπαρμαν και το ειπε και επεσε φαση-γελιο!Στη συναυλια της Μελανι δεν ειχες παει;;; Οσο για τα Ελληνικα μελη του φορυμ νομιζω ειμαστε εγω,εσυ,η Λενα και ο αλλος Γιωργος.Παω να ελεγξω αν υπαρχει και αλλος! Αν ειναι ας γραψει κατι εδω...
Ασχετο αλλα λογω της ημερας.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΝΑ,ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΥΓΕΙΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ.(ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΑΚΙ;;;ενιγουει ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ;;ΧΑΝΟΥΝ!
ΝΑΙ ΛΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ! ΔΕ ΘΕΛΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ!!! ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΟΝΛΑΙΝ ΚΑΡΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ/ΕΡΩΤΑ!!!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ! ΓΙΟ! ΓΙΟ! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΣΕ ΦΙΛΩ! ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΩ!!!! ΠΙΣ! (Ειρήνη)
Λοιπον δεν εχω σπαθι για να ειμαι ειλικρινης.. εχω ομως οπλο 9χιλιοστων... Λιβ μπαι δε μπουλετ, ντάϊ μπάι δε μπουλετ όπως ο τούπακ αμαρού Ναί δε σηκώνω μύγα... ούτε κουνούπι στο 9 χιλιοστών μου!
Το θέμα ρε δαλήτη ή όπως στον κόρακα σε λένε είναι οτι σε αυτό το Τόπικ μιλάμε μόνο Ελληνικά!!!! αν δε έχεις ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο σου τότε γράφε ελληνικά με αγγλικούς χαρακτήρες...
Το θέμα ρε δαλήτη ή όπως στον κόρακα σε λένε είναι οτι σε αυτό το Τόπικ μιλάμε μόνο Ελληνικά!!!! αν δε έχεις ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο σου τότε γράφε ελληνικά με αγγλικούς χαρακτήρες...
thanks David, that is a good idea.
Last edited by dalitis on Sat Mar 06, 2010 3:40 pm, edited 2 times in total.
dalitis wrote:
hello. i'm so happy that someone has started an ελληνικο τοπικ. sorry i'm not writing in greek, it's because i don't really know how to. i live in england and i've been brought up in a greek family and although i went to greek school i still can't spell to save my life and i can't change the language on my computer either. anyway, i'll chat to you soon
yeia sas (see ya)
antony
well Dalitis,hi (remember me?)u know if u don't really know how to speak in Greek and u remember the greek letters then you can try to write english with greek letters like χαου αρ γιου; got it?u can change ur language from the keyboard from the control panel.σι για σουν!
dalitis wrote:
David wrote:
thanks david, that is a good idea.
thelo na bo oti agabo tin melanie kai eitha tiv mia fora thame stin anglia, ebia me ton filo mou ton mario. Ei Melanie etan thafma. thelo na tin tho bale alla na bao thiagobes tin baraskevi, na bao stin kybro. olli thame isaste abo tin ellatha; signomi bou millo etsi, un then sou areski be mou kai na fio, borite na katalavete ti yrafo kai ti thelo na bo;
na sas milo sintoma (un thelete)
yeia sas
antonis
nai katalavenume ti les ,den iparxi provlima opios katalaveni Ελληνικα/ Ellinika bori na grafi sto topic. opote elpizo na mas milas edo. ta leme argotera
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum